X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantix 400/2000 4 pip
ADVANTIX 400/2000 4 pip. hond (25-40kg)
Advantix 400/2000 voor honden. Bevat 4 pipetten en bestrijdt vlooien en teken.

Verzendkosten

€ 3,95

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 27,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Advantix 400/2000

Voor het ontvlooien van uw hond van 25 tot 40 kg gebruikt u Advantix 400/2000. Dit snelwerkende middel beschermt niet alleen tegen vlooien, ook teken en luizen hebben geen schijn van kans. Daarbij worden zandvliegen(leishmania), muggen en stalvliegen ook geweerd. Met Advantix 400/2000 heeft u niet alleen de beste behandeling voor de gezondheid van uw huisdier, maar ook de makkelijkste. Het toedienen is zeer eenvoudig met de handige pipet!

Advantix heeft voor vele honden een passend product

Voor een optimale werking dient u rekening te houden van het gewicht van uw hond. Advantix 400/2000 is voor de grote hond! Ook voor kleine en grote honden kunt u terecht bij DocVet. Voor de zeer kleine hond van maximaal 4 kg hebben wij Advantix 40/200. Voor honden van 4 tot 10 kg Advantix 100/500 en voor de middelgrote honden is er Advantix 250/1250.

Advantix 400/2000 gebruiksaanwijzing

Het is altijd verstandig om voor gebruik van Advantix de gebruiksaanwijzing door te nemen. Wanneer u twijfels heeft raden wij aan om contact op te nemen met uw dierenarts. Voor het toedienen is het bijna overbodig om de gebruiksaanwijzing te lezen, dit is namelijk zeer eenvoudig! Breng de volledige inhoud gelijkmatig aan door de tube op twee tot drie plekken leeg te knijpen, van de schouderbladen tot de basis van de staart.

Gebruiksaanwijzing Advantix:
  1. Gebruik ALLEEN op honden.
  2. Haal de pipet uit de verpakking. Gebruik eventueel een schaar en verwijder de folie.
  3. Houd de pipet rechtop. Trek de dop van de buis.
  4. De hond moet staan voor eenvoudige toepassing. Breng de volledige inhoud gelijkmatig aan door de pipet tot op twee tot drie plekken op de top van de rug van de schouder tot de basis van de staart leeg te knijpen. Op elke plek spreidt het haar tot de huid zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp voorzichtig om een deel van de oplossing op de huid aan te brengen. Een overmatige hoeveelheid oplossing op een plek toepassen kan ertoe leiden dat een deel van de oplossing van de vacht afloopt.
  5. Gooi de lege pipet weg zoals beschreven in de bijsluiter.
  6. In geval van ernstige plaagaanvallen is herbehandeling eerder dan vier (4) weken toegestaan. Nadat ongediertebestrijding is bereikt, gaat u terug naar een maandelijks herbehandelingsschema.

    Let op! gebruik NIET op katten of op andere dieren.

Advantix 400/2000 kopen

Bij DocVet kunt Advantix  kopen voor een zeer scherpe prijs. U profiteert bij ons niet alleen van voordelige prijzen, maar ook van een snelle levering. Voor een optimale anti-vlooien behandeling raden wij aan om u hond maandelijks te behandelen. U kunt bij DocVet een verpakking Advantix 400/2000 kopen met vier of zes pipetten. U hond is hiermee voorlopig optimaal beschermd!

Tip! Wij raden u aan uw hond met een Advantix behandeling gelijktijdig te ontwormen, omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen.