X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Weergave:


Bezig met laden...
Advantage Kat
€ 16,45

Prijs per stuk

Advantage Kat 40 (tot 4kg)
€ 16,45

Prijs per stuk

Advantage Kat 80 (4-8 kg)
€ 16,75

Prijs per stuk

BOLFO GOLD Kat
€ 20,95

Prijs per stuk

BOLFO Mand- en Tapijtspray 400 ml
€ 15,95

Prijs per stuk

Effipro Duo Spot-On Kat
€ 22,50

Prijs per stuk

Frontline Combo Kat (3/6 pipet)
€ 21,50

Prijs per stuk

Frontline Spot On Kat (4/6 pipet)
€ 22,94

Prijs per stuk

SERESTO Kat vlooien- en tekenband 38cm
€ 39,00

Prijs per stuk

Vectra Felis Spot-on Kat 3 pipetten
€ 18,45

Prijs per stuk


Anti-vlooien kat

Door preventief gebruik van een goed anti-vlooien middel voor uw kat beschermt u uw huisdier tegen vervelende parasieten zoals vlooien. Dit zijn kleine insecten die overleven op bloed en bovenop uw huisdier springen. Deze vervelende beestjes hebben geen schijn van kans met onze anti-vlooien A-merken voor uw kat. Voor een optimale werking dient u de behandeling met regelmaat te herhalen. Daarom zorgt DocVet voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Voorkomen is beter dan genezen!

Hoe herken ik vlooien? Klik hier
Hoe herken ik teken? Klik hier

Anti-vlooien en teken kat

Vlooien leven niet permanent op een dier, maar komen alleen naar uw huisdier om zich tegoed te doen aan zijn of haar bloed. Ze lijken wat betreft hun levenswijze op teken. Het anti-vlooien en bestrijden van teken bij uw kat is daarom erg belangrijk. Zo voorkomt u vervelende plekken op de huid, allergische reacties en bloedarmoede. Dit zijn een aantal van de meest voorkomende klachten. Regelmatig behandelen met een anti-vlooien middel en op teken controleren bij uw kat is onderdeel van een goede verzorging.
 

Anti-vlooien middel kat

Wat is het beste anti-vlooien middel voor uw kat? Dit is voor een deel afhankelijk van het gewicht van uw kat, maar ook of uw kat ook buiten komt. Wanneer dit laatste het geval is, is het erg prettig dat veel middelen beschermen tegen meerdere parasieten. Advantage en Frontline zijn twee uitstekende merken die veel gebruikt worden door katteneigenaren. Wilt u weten welk anti-vlooien middel voor uw kat geschikt is? Vraag bij twijfel uw dierenarts om advies.
 

Anti-vlooien kat online

Bij DocVet vindt u diverse middelen als anti-vlooien voor uw kat online. Omdat wij de gezondheid van uw huisdier erg belangrijk vinden, bestaat ons assortiment enkel uit A-merken . Voor het ontwormen van uw kat is Milbemax een zeer effectief middel. Heeft uw kat last van oormijt? Dan raden wij Otimectin aan. Diergeneesmiddelen voor uw kat koopt u zeer voordelig bij DocVet! Anti-vlooien middel voor uw kat bestelt u eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle levering!