X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Frontline L combo dog spot-on 6x2,68 ml
Combo Hond L (20-40kg.) 6 x 2,68ml.

Frontline Combo Hond L voor honden tussen 20-40kg. Voordeelverpakking met 6 pipetten.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 32,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Frontline Combo Spot-On Hond L voor honden tussen 20-40 kilogram
Dit middel doodt vlooien binnen 24 uur en luizen binnen 48 uur na toediening. De verpakking bevat 3 pipetten, elk met een inhoud van 2.68 ml. De werkzame stoffen in Combo Spot-On hond L zijn fipronil gecombineerd met (S)-methpreen.
Hiermee bestrijdt het niet alleen teken maar ook vlooien, vlooieneitjes en -larven waardoor herbesmetting van de omgeving verminderd.
Er is ook een kleinere verpakking beschikbaar met 3 pipetten.

Hoe dien ik Frontline toe?
Haal de pipet uit de verpakking. Houd de pipet rechtop en tik tegen het smalle deel van de pipet. Dit is nodig om de inhoud in het onderste deel van de pipet te houden. Breek dan het topje van de pipet af. Duw hierna de haren uit elkaar bij de schouderbladen. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de inhoud volledig op één plaats leeg. Het is mogelijk dat de vacht een tijdje vettiger wordt.
Waarschuwingen en advies
Voor de maximale werkingsduur wordt u afgeraden de hond meer dan eens per week te badderen. Ook kunt u de hond beter niet binnen 2 dagen na de behandeling in bad doen. Verzorgende shampoos kunnen vóór de behandeling gebruikt worden, maar ze verminderen de werkingsduur tijdens de behandeling.
De overdracht van ziektes door teken kan niet compleet voorkomen worden. Onder ongunstige omstandigheden kunnen teken deze ziektes overdragen.
Vermijd contact met ogen, neus of mond. Als u meerdere dieren in huis heeft, houd u ze tijdens het toedienen uit elkaar. Zij kunnen elkaars huid namelijk schoonlikken, wat niet de bedoeling is.
Alleen toedienen op honden met een lichaamsgewicht tussen de 20 en 40 kg.
Niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud.
Niet gebruiken bij zieke/herstellende dieren.
Niet gebruiken bij katten of konijnen: dit product is alleen bestemd voor honden.