X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Effipro Duo spot-on kleine kat 4 x 0,5ml (1-6kg)  50/60mg.
Effipro Duo spot-on kleine kat 4 x 0,5ml (1-6kg) 50/60mg.

Effipro Duo spot-on kleine kat 4 pipetten van 0,5ml bevatten Fipronil 50mg en Pyriproxyfen 60mg als werkzame bestanddelen.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 16,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Effipro Duo Virbac voor katten is een complete antiparasitaire oplossing waarmee u effectief vlooien en teken kunt bestrijden. Het bevant een combinatie van pyriproxyfen en fipronil, het product elimineert ongedierte en biedt 3 maanden bescherming tegen de vermenigvuldiging van vlooien in de omgeving van de kat, dankzij de groeiremmer: pyriproxyfen. Deze actieve stof blokkeert de ontwikkeling van eieren en larven om besmetting en herbesmetting te voorkomen.
 

Hoe werkt Effipro Duo Virbac voor katten?Allereerst, tegen vlooien, vanaf de toepassing ervan, maakt het product het mogelijk om de besmetting te behandelen en nieuwe te voorkomen. Effectief gedurende 5 weken tegen teken en volwassen vlooien, u voorkomt ook de vermenigvuldiging van vlooien in de omgeving gedurende 12 weken omdat pyriproxyfen, de actieve molecule van het product, de ontwikkeling van eicellen tegengaat. 

De Effipro Duo-producten voor katten werken ook tegen teken waarvan de tekendodende werking tot 1 week na toediening aanhoudt. Als er teken aanwezig zijn op het moment van aanbrengen, is het mogelijk dat ze niet allemaal binnen 48 uur worden gedood.

Kenmerken van Effipro Duo voor kleine katten Virbac:

- Op basis van fipronil en pyriproxyfen
- Voor gebruik bij katten van 1 tot 6 kg
- Anti-vlooien en anti-teken
- Effectief gedurende 5 weken tegen volwassen vlooien, tot 12 weken voor eieren
- Effectief gedurende 1 week tegen teken
- Gemakkelijk aan te brengen
- Ongediertebestrijdingsproducten moeten op een koele, droge plaats worden bewaard