X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Feliway Classic Navulling
Feliway Classic Navulling 48ml

Feliway Classic Navulling 48ml (30 Dagen) voor de oude stijl Feliway Classic Plug-In Diffuser.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen i.v.m lockdown

€ 15,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze verpakking bevat één navulflacon voor de Feliway Classic verdamper.

Wat is Feliway Classic?
Feliway is een katachtig gezichtsferomoon dat de natuurlijke feromonen van de kat nabootst, waardoor een staat van rust en kalmte wordt gecreëerd en de stress van huisdieren verlicht.

Wanneer een kat zich veilig voelt in zijn omgeving, wrijft hij het gebied tussen de zijkant van zijn gezicht en zijn kin tegen het meubilair, hoeken van muren of de onderkant van gordijnen, waarbij feromonen in het gezicht worden afgezet.

Feliway is een synthetische vorm van deze feromonen en helpt katten te kalmeren en te kalmeren tijdens stressvolle of angstige tijden, zoals een bezoek aan de dierenarts, een verhuizing of het herschikken van meubels, en brengt op natuurlijke wijze een boodschap van veiligheid en welzijn over. Elke Feliway-hervulbare injectieflacon gaat ongeveer 4 weken mee.

Hoe gebruikt u Feliway Classic verdamper?
Schroef de flacon op de verdamper en steek de verdamper daarna in het stopcontact. Laat de verdamper continu ingeschakeld en zorg ervoor dat de verdamper niet achter een gordijn / meubelstuk geplaatst wordt maar in een vrije ruimte kan verdampen.
De flacon met vloeistof gaat vier weken mee, de verdamper kunt u zes maanden gebruiken.  De verdamper kan 70m2 bestrijken.