X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Feliway Optimum Startset verdamper+flacon
Feliway Optimum Startset verdamper+flacon

Feliway Optimum Startset bevat een verdamper en een flacon (48ml). Voor harmonie en rust voor uw kat(ten) in huis. Helpt ongewenst gedrag te controleren tot wel 30 dagen.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 26,10
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Wat is Feliway Optimum?
Feliway Optimum biedt u de meest optimale kattenferomonen. Dit betekent dat uw kat of katten zich veilig en ontspannen voelen en harmonieus met elkaar samenleven in uw huis.

Feliway Optimum is een synthetische versie van het feromoon van de kat dat van nature door de moeder wordt geproduceerd na de bevalling. Het helpt om een band tussen haar en haar kittens te creëren en een harmonieuze omgeving te creëren waarin ze zich veilig kunnen voelen.

De synthetische versie heeft ongeveer hetzelfde effect wanneer het thuis wordt gebruikt en het is aangetoond dat het de tekenen van conflicten en agressie tussen huiskatten vermindert. De kans is groot dat zij minder krabben, sproeien, blazen of verstoppen maar ontspannender zijn en beter eten.

Hoe gebruikt u de Feliway Optimum Startset?
Schroef de flacon op de verdamper en steek de verdamper daarna in het stopcontact. Laat de verdamper continu ingeschakeld en zorg ervoor dat de verdamper niet achter een gordijn / meubelstuk geplaatst wordt maar in een vrije ruimte kan verdampen.
De flacon met vloeistof gaat vier weken mee, de verdamper kunt u zes maanden gebruiken.  De verdamper kan 70m2 bestrijken.