nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Frontline

Voor een effectieve behandeling tegen vlooien gebruikt u Frontline. Hiermee worden niet alleen vlooien gedood, maar ook teken en bijtende luizen hebben geen schijn van kans meer. Uw hond of kat zal zeer snel de voordelen van het middel ervaren. Ook de omgeving wordt met Frontline indirect behandeld. Gedurende zes weken wordt de ontwikkeling van eieren, larven en het uitkomen van vlooien voorkomen. Zo wordt besmetting van de omgeving én uw huisdier tegengegaan!Weergave:
 


Bezig met laden...
Combo Hond L (20-40kg.) 3 x 2,68ml.
€ 24,25

Prijs per stuk

Combo Hond L (20-40kg.) 6 x 2,68ml.
€ 32,95

Prijs per stuk

Combo Hond M (10-20kg) 3 x 1,34ml
€ 17,95

Prijs per stuk

Combo Hond XL (40-60kg.) 6 x 4,02ml
€ 37,95

Prijs per stuk

Combo Spot on Kat 3 x 0,5ml
€ 16,95

Prijs per stuk

Combo Spot-on Kat 6 x 0,5ml
€ 24,90

Prijs per stuk

Spot On hond XL 6 pipetten
€ 36,00

Prijs per stuk

Spot-On Hond S (2-10kg) 6 Pipetten
€ 24,75

Prijs per stuk

Spot-on Kat 4 x 0,5ml.
€ 18,94

Prijs per stuk

Spot-on Kat 6 x 0,5ml.
€ 19,50

Prijs per stuk

Fronline Spot-On

De speciale Spot-on -lijn is niet alleen te gebruiken voor honden en katten, maar ook voor fretten. Dit middel bevat de stoffen Fipronil en (S)-Methopreen. Het zijn deze werkzame stoffen die ervoor zorgen dat Frontline een succesvol anti-vlooien middel voor uw kat is. Vlooien, teken en bijtende luizen worden snel gedood. Butylhydroxyanisol (E320) en Butylhydroxytolueen (E321) ondersteunen deze werking. Met Spot-on wordt uw huisdier gedurende vier weken beschermd tegen een nieuwe besmetting van deze parasieten!

Frontline katten

Bij DocVet bestelt u zeer voordelig Frontline voor katten. Bent u er niet zeker van of uw kat last heeft van vlooien? Het kan soms ook lastig zijn om vlooien te herkennen. Vaak is overmatig krabben een symptoom. Wanneer u te laat bent met herkennen en behandelen kunnen een paar van die vervelende parasieten uitgroeien tot een plaag. Daarom raden wij aan om uw kat maandelijks een behandeling te geven met Frontline. Katten hebben hier baat bij, maar u ook!

Tip! Omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen, raden wij aan om met een Frontline behandeling gelijktijdig uw kat te ontwormen.

Frontline pipetten

Het behandelen van uw hond of kat (of fret) is zeer eenvoudig met de Frontline spot on pipet. In één pipet zit exact de juiste hoeveelheid vloeistof (en werkzame stoffen) voor één behandeling. U breekt het topje van de pipet en knijpt deze leeg in de nek, tussen de schouderbladen. Op die manier kan uw huisdier het middel er niet af likken. In een verpakking zitten drie of zes Frontline spot on pipetten. Voorlopig is uw kat goed beschermd tegen vlooien én teken. Om te weten hoe u teken herkent leest u meer op onze uitgebreide informatie pagina.

Frontline kopen

Wij hebben enkel en alleen diergeneesmiddelen voor uw kat en hond van A-merken. Frontline kopen in onze webshop is een slimme zet. U profiteert namelijk van een zeer scherpe prijs. Houdt uw huisdier gezond en bescherm uw kat of hond tegen vervelende parasieten en ongemakken als veelvuldig krabben en bijten. DocVet zorgt voor u met aantrekkelijke prijzen én een snelle verzending. U hoeft dus niet te wachten op een vlooienplaag wanneer u Frontline gaat kopen bij DocVet!