X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Frontline Spot-On en Frontline Combo

Effectieve behandeling tegen vlooien

Voor een effectieve behandeling tegen vlooien gebruikt u Frontline. Hiermee worden niet alleen vlooien gedood, maar ook teken en bijtende luizen hebben geen schijn van kans meer. Uw hond of kat zal zeer snel de voordelen van het middel ervaren. Ook de omgeving wordt met Frontline indirect behandeld. Gedurende zes weken wordt de ontwikkeling van eieren, larven en het uitkomen van vlooien voorkomen. Zo wordt besmetting van de omgeving én uw huisdier tegengegaan!

Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment. Weergave:


Bezig met laden...
Frontline Combo Hond
€ 20,95

Prijs per stuk

Frontline Combo Kat (3/6 pipet)
€ 21,50

Prijs per stuk

Frontline Spot On Hond
€ 27,45

Prijs per stuk

Frontline Spot On Kat (4/6 pipet)
€ 22,94

Prijs per stuk

Frontline Spot-On en Frontline Combo

Voor een effectieve behandeling tegen vlooien gebruikt u Frontline. Hiermee worden niet alleen vlooien gedood, maar ook teken en bijtende luizen hebben geen schijn van kans meer. Uw hond of kat zal zeer snel de voordelen van het middel ervaren. Ook de omgeving wordt met Frontline indirect behandeld. Gedurende zes weken wordt de ontwikkeling van eieren, larven en het uitkomen van vlooien voorkomen. Zo wordt besmetting van de omgeving én uw huisdier tegengegaan.
Wij hebben Frontline Spot-On en Frontline Combo in diverse gewichtsklassen in ons assortiment.

Frontline Spot On

De Spot-On lijn is niet alleen te gebruiken voor honden en katten, maar ook voor fretten. Dit middel bevat als werkzame stof Fipronil. De vloeistof wordt makkelijk met een pipet toegediend en is geschikt voor honden, katten en fretten. Binnen 24 uur zijn de vlooien gedood en binnen 48 uur de teken. Bij honden werkt het circa acht weken tegen vlooien en vier weken tegen teken. Bij katten beschermt Frontline Spot-On vier weken tegen herbesmetting van vlooien en tot twee weken tegen teken.

Frontline Combo

Bij Frontline Combo worden de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methpreen met elkaar gecombineerd. Hiermee bestrijdt het niet alleen teken maar ook vlooien, vlooieneitjes en -larven waardoor herbesmetting van de omgeving verminderd.
Frontline Combo beschermt je hond met 1 pipet acht weken tegen vlooien en vier weken tegen teken. Katten bescherm je met 1 pipet vier weken tegen vlooien en twee weken tegen teken.

Frontline hond of Frontline kat

Bij DocVet bestelt u zeer voordelig Frontline voor honden en katten. Bent u er niet zeker van of uw huisdier last heeft van vlooien? Het kan soms ook lastig zijn om vlooien te herkennen. Vaak is overmatig krabben een symptoom. Wanneer u te laat bent met herkennen en behandelen kunnen een paar van die vervelende parasieten uitgroeien tot een plaag. Daarom raden wij aan om uw huisdier maandelijks een behandeling te geven met een ontvlooïngsmiddel zoals Frontline.  

Tip! Omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen, raden wij aan om met een Frontline behandeling gelijktijdig uw huisdier te ontwormen.

Frontline pipetten

Het behandelen van uw hond of kat (of fret) is zeer eenvoudig met de Frontline pipet. In één pipet zit exact de juiste hoeveelheid vloeistof (en werkzame stoffen) voor één behandeling. U breekt het topje van de pipet en knijpt deze leeg in de nek, tussen de schouderbladen. Op die manier kan uw huisdier het middel er niet af likken. In een verpakking zitten drie of zes Frontline pipetten. Voorlopig is uw huisdier goed beschermd tegen vlooien én teken. Om te weten hoe u teken herkent leest u meer op onze uitgebreide informatie pagina.

Frontline kopen

Wij hebben enkel en alleen A-merk diergeneesmiddelen voor uw kat en hond. Frontline kopen in onze webshop is een slimme zet. U profiteert namelijk van een zeer scherpe prijs en snelle verzending. Houd uw huisdier gezond en bescherm uw kat of hond tegen vervelende parasieten en ongemakken als veelvuldig krabben en bijten!  DocVet zorgt voor u met aantrekkelijke prijzen én een snelle verzending.