X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Frontline Spot-on Hond L (20-40kg) 3 stuks
Frontline Spot-on Hond L (20-40kg.) 3 x 2,68ml.

Frontline Spot-on Hond L (20-40kg.) 3 x 2,68ml.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Frontline Spot On hond L is zeer gebruiksvriendelijk. Het pipetje is afgestemd op de grootte van de hond. Deze versie (large) is geschikt voor honden die 20 tot 40 kilogram wegen. Elk pipetje bevat 2.68 ml Spot-On vloeistof bij de Large-versie. Deze vloeistof kan zelfs gebruikt worden bij drachtige honden.

 

Werkzame stoffen Frontline Spot On hond L:

Fipronil 100 mg

Butylhydroxyanisol        (E320) 0.2 mg

Butylhydroxytolueen    (E320) 0.1 mg

 

Gebruiksaanwijzing Frontline Spot On hond L:

Druk de Spot-On pipet tijdens de behandeling volledig leeg op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof verspreidt zich dan vanzelf over de huid. Waarschuwing: Masseer de vloeistof niet in!

 

Werkingsduur Frontline Spot On hond L:

De werkingsduur van dit product hangt af van welk ongedierte u wilt bestrijden.

Tegen vlooien bedraagt de werkingsduur ruim 1 maand tot maximaal 3 maanden.

Tegen teken bedraagt de werkingsduur maximaal 1 maand.

 

Eventuele bijwerkingen: Na oplikken mogelijk meer speeksel. In zeldzamen gevallen huidreacties zoals verkleuring van de huid, jeuk en roodheid. Ook braken en andere vormen van overgevoeligheid kunnen voorkomen.

Waarschuwing! Dien niet toe aan honden jonger dan 8 weken, honden met een ander gewicht dan op de verpakking is aangegeven, aan zieke en herstellende dieren, en niet aan dieren waar dit product niet voor bestemd is (katten, konijnen etc.) Laat dit product niet in contact met de ogen van de hond komen. Badder het dier bij voorkeur pas 2 dagen na de behandeling.

 

Zie ook de Frontline Combo Spot-On pipetjes voor de hond. Dit product gaat ook effectief de ontwikkeling van nieuwe larven en eitjes tegen.