X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Activyl Tickplus
ACTIVYL Tickplus|20,1 - 40kg|Hond 4 pipet

Activyl Tick-Plus oplossing voor uw grote hond (20,1-40kg.) 4 pipetten per verpakking, oplossing tegen vlooien én teken.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 36,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Activyl Tick-Plus Hond M of L
Activyl Tick-Plus is er voor de grote hond (L) en de middelgrote hond (M). Het lichaamsgewicht is belangrijk voor een correcte dosering van de werkzame stof Indoxacarb en permethrin.
Indoxacarb is een stof die pas werkt als die in de vlo terecht komt en zal de vlo binnen een aantal uren doden. Het middel werkt vier weken.  Permethrin is de andere werkzame stof en zorgt ervoor dat de teken gedurende drie tot vijf weken dood gaan.

Hoe zwaar is uw hond?
Weegt uw hond tussen 10,1-20 kg., dan gebruikt u Activyl M.                               
Weegt uw hond tussen  20,1-40 kg. dan gebruikt u Activyl L.

Let op! Voor uw
kat en puppy is Activyl NIET geschikt.

Activyl  toedienen met een pipet
U kunt uw hond eenvoudig behandelen tegen vlooien met de Activyl pipet. Toedienen van het middel is hiermee ontzettend makkelijk. Scheidt de haren van de vacht tussen de schouderbladen zodat de huid zichtbaar wordt en knijp de Activyl pipet leeg op de intacte huid. Wanneer u het middel bij grotere honden toedient,  verdeelt u de gehele inhoud van de pipet(ten) gelijkmatig over verschillende plaatsen langs de ruglijn vanaf de schouder tot aan de staartbasis. Denk eraan om uw hond niet te aaien over de behandelde plek. Ook is het aan te raden om uw hond na de behandeling minimaal 48 uur niet te laten zwemmen of nat te maken.

Activyl kopen
Heeft uw hond last van
vlooien en of teken? Dan is het raadzaam om Activyl te kopen en uw hond hiermee te behandelen. Bij DocVet kunt u online zeer voordelig Activyl kopen. Niet alleen zorgen wij voor scherpe prijzen, maar ook zorgen wij voor een snelle levering!