X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

advantage 40 kat
Advantage Kat 40 4 pip. (tot 4kg)

Advantage Kat 40 (tot 4kg.) 4 x 0,4ml.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 13,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Advantage kat 40, voor uw kat tot 4kg.

Advantage-pipetten behandelen uw kat tegen vlooien en voorkomen herbesmetting gedurende 3 tot 4 weken. Advantage kat 40 is een snelwerkend middel dat vlooien effectief doodt.  Met dit anti-vlooienmiddel heeft u niet alleen de beste bestrijding tegen vlooien, maar ook luizen worden tegengegaan. De werkzame stof Imidacloprid zorgt ervoor dat het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten wordt gestopt. Ook worden volwassen vlooien binnen een uur gedood zodat ze geen nieuwe eitjes meer kunnen leggen. Advantage kat 40 kan het beste maandelijks preventief gebruikt worden!

U kunt uw huisdier op vlooien controleren door ze met een vlooienkam te kammen. Vlooien houden van warme, donkere, vochtige plaatsen, dus de oksels van uw huisdier zijn een goede plek om te beginnen. Een kom met zeepwater zal handig zijn om vlooien, larven of eieren die je vindt te verdrinken.

Advantage kat 40 dosering

Door de handige spot-on pipet kunt u eenvoudig de juiste Advantage kat 40 dosering aanhouden. In één pipet zit precies de benodigde hoeveelheid (0,4 ml) voor één behandeling. In de nek, tussen de schouderbladen, druppelt u in één keer de volledige Advantage kat 40 dosering. In een verpakking zitten vier pipetten. Voorlopig is uw kat goed beschermd!

Let op! Niet gebruiken voor kittens jonger dan 8 weken

Voor katten zwaarder dan 4kg. hebben wij andere producten in ons assortiment

Belangrijkste voordelen

  • Doodt vlooien en voorkomt nieuwe besmettingen voor konijnen en katten met een gewicht tot vier kilogram, inclusief kittens ouder dan acht weken

  • Doodt vlooien binnen 48 uur doodt vlooienlarven in huis één behandeling per maand duurt drie tot vier weken (één week voor konijnen)

  • Vier pipetten per verpakking, om uw huisdier gedurende vier maanden vrij te houden.

Hoe dien ik Advantage toe?

De vloeistof wordt geleverd in een handige pipet, waardoor het super eenvoudig aan te brengen is. Verdeel de inhoud van de pipet over twee plekken van uw kat: de nek en iets verder op de rug. Als uw huisdieren maatjes zijn die elkaar verzorgen, probeer ze dan een tijdje apart te houden zodat ze het niet bij elkaar aflikken. Advantage werkt ook als de kat nat wordt.

Advantage kat 40 kopen

Voor een goed anti-vlooien regime voor uw kat gebruikt u Advantage kat 40. Voordelig kopen doet u online bij DocVet! Het bestellen is net zo eenvoudig als het gebruik van dit anti-vlooienmiddel. Voor uitgebreide productinformatie en het gebruik van dit middel kunt u de bijsluiter lezen. Bij twijfel is het altijd raadzaam om contact met uw dierenarts op te nemen. U kunt Advantage kat 40 kopen in onze overzichtelijke webshop. Hierdoor profiteert u van een scherpe prijs en een snelle levering!