nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

advantage 40 kat
Advantage Kat 40 - 4 x 0,4ml.

Advantage Kat 40 (tot 4kg.) 4 x 0,4ml.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

Vóór 15:00 uur besteld, volgende werkdag (ma-vr) in huis

€ 13,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Advantage kat 40

Advantage-pipetten behandelen uw kat tegen vlooien en voorkomen herbesmetting gedurende 3 tot 4 weken. Advantage kat 40 is een snelwerkend middel dat vlooien effectief doodt. Voor uw kat van maximaal vier kilo gebruikt u Advantage kat 40. Met dit anti-vlooienmiddel heeft u niet alleen de beste bestrijding tegen vlooien, maar ook luizen worden tegengegaan. De werkzame stof Imidacloprid zorgt ervoor dat het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten wordt gestopt. Ook worden volwassen vlooien binnen een uur gedood zodat ze geen nieuwe eitjes meer kunnen leggen. Advantage kat 40 kan het beste maandelijks preventief gebruikt worden!
 

Waar wordt het voor gebruikt

Vlooien zijn (letterlijk) lastig en je huisdier kan ze gemakkelijk oppikken wanneer ze op pad zijn om met hun vriendjes te spelen. Als je harige vriend vaak krabt, bijt of likt, kan het zijn dat ze een vlooienplaag hebben. Vlooien hechten zich aan de huid van uw huisdier en drinken hun bloed. En ze kunnen zich snel verspreiden, dus hoe eerder u ze aanpakt, hoe beter!

U kunt uw huisdier op vlooien controleren door ze met een vlooienkam te kammen. Vlooien houden van warme, donkere, vochtige plaatsen, dus de oksels van uw huisdier zijn een goede plek om te beginnen. Een kom met zeepwater zal handig zijn om vlooien, larven of eieren die je vindt te verdrinken.
 

Advantage kat 40 dosering

Door de handige spot-on pipet kunt u eenvoudig de juiste Advantage kat 40 dosering aanhouden. In één pipet zit precies de benodigde hoeveelheid (0,4 ml) voor één behandeling. In de nek, tussen de schouderbladen, druppelt u in één keer de volledige Advantage kat 40 dosering. In een verpakking zitten vier pipetten. Voorlopig is uw kat goed beschermd!

Let op! Niet gebruiken voor kittens jonger dan 8 weken

Belangrijkste voordelen
  • Doodt vlooien en voorkomt nieuwe besmettingen voor honden, konijnen en katten met een gewicht tot vier kilogram, inclusief kittens ouder dan acht weken
  • Doodt vlooien binnen 48 uur doodt vlooienlarven in huis één behandeling per maand duurt drie tot vier weken (één week voor konijnen)
  • Vier pipetten per verpakking, om uw huisdier gedurende vier maanden vrij te houden.

Hoe het werkt

Het medicijn wordt geleverd in een handige pipet, waardoor het super eenvoudig aan te brengen is. Je hoeft alleen maar half op de huid te persen in de nek van je huisdier, en de rest twee of drie centimeter verder terug - beide plaatsen waar je huisdier niet bij kan komen om het af te likken. Als uw huisdieren maatjes zijn die elkaar verzorgen, probeer ze dan een tijdje apart te houden zodat ze elkaars medicijn niet aflikken. Advantage werkt ook als de kat nat wordt. Als je het eenmaal hebt toegepast, kun je gewoon achterover leunen en wachten tot het rond het lichaam van je huisdier wordt gedragen door de oliën in hun huid.
 

Advantage kat 40 kopen

Voor een goed anti-vlooien regime voor uw kat gebruikt u Advantage kat 40. Voordelig kopen doet u online bij DocVet! Het bestellen is net zo eenvoudig als het gebruik van dit anti-vlooienmiddel. Voor uitgebreide productinformatie en het gebruik van dit middel kunt u de bijsluiter lezen. Bij twijfel is het altijd raadzaam om contact met uw dierenarts op te nemen. U kunt Advantage kat 40 kopen in onze overzichtelijke webshop. Hierdoor profiteert u van een scherpe prijs en een snelle levering!