X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantage Kat
Advantage Kat
Advantage Kat behandelt uw kat tegen vlooien.

Verzendkosten

€ 3,95

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 16,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Advantage Kat, waar wordt het voor gebruikt?
Advantage behandelt uw kat tegen vlooien en voorkomt herbesmetting gedurende 3 tot 4 weken. Advantage is een snelwerkend middel dat vlooien doodt. Advantage Kat 40 is geschikt voor katten tot 4 kilogram en Advantage Kat 80 is geschikt voor katten tussen 4 en 8 kilogram.

Als uw kat vaak krabt, bijt of likt, kan het zijn dat ze een vlooienplaag hebben. Vlooien hechten zich aan de huid van uw huisdier en drinken hun bloed. En ze kunnen zich snel verspreiden, dus hoe eerder u ze aanpakt, hoe beter!

U kunt uw huisdier op vlooien controleren door ze met een vlooienkam te kammen. Vlooien houden van warme, donkere, vochtige plaatsen, dus de oksels van uw huisdier zijn een goede plek om te beginnen. Een kom met zeepwater zal handig zijn om vlooien, larven of eieren die je vindt te verdrinken.

Belangrijkste voordelen van Advantage 

  • doodt vlooien en voorkomt nieuwe besmettingen
  • voor konijnen en katten, inclusief kittens ouder dan acht weken
  • doodt vlooien binnen 48 uur
  • doodt vlooienlarven in huis
  • één behandeling per maand duurt drie tot vier weken (één week voor konijnen)
  • vier pipetten per verpakking, om uw huisdier gedurende vier maanden vrij te houden.

Hoe werkt Advantage?
De vloeistof wordt geleverd in een handige pipet, waardoor het eenvoudig aan te brengen is. Verdeel de inhoud van de pipet over twee plekken van uw kat: de nek en iets verder op de rug. Als uw huisdieren maatjes zijn die elkaar verzorgen, probeer ze dan een tijdje apart te houden zodat ze het niet bij elkaar aflikken. Advantage werkt ook als de kat nat wordt.

Indien de kat vlooien heeft, is het van belang om ook de omgeving te behandelen om de vlooien te doden die zich in kieren en naden in uw huis bevinden. Hiervoor hebben wij omgevingsspray in ons assortiment: Indoor-X en Bolfo.