X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantage-80 kat 4x0,8 ml
Advantage Kat 80 (4-8kg)

Advantage Kat 80| 4 pipetten van 0,8ml; voor katten tussen 4 - 8kg.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 14,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Advantage kat 80, voor uw kat tussen 4 tot 8 kilogram.

Advantage kat 80 is geschikt voor de behandeling en preventie van vlooieninfestaties bij grote katten met een gewicht van 4 tot 8 kg. De werkzame stof Imidacloprid zorgt ervoor dat uw kat in 3 tot 5 minuten niet meer wordt gebeten door vlooien. Volwassen vlooien worden binnen een uur gedood zodat deze geen nieuwe eitjes meer kunnen leggen. Advantage kat 80 kan het beste maandelijks gebruikt worden als preventie. Vlooien hebben dan geen schijn van kans!

Hoe werkt Advantage kat 80

Advantage 80 is ideaal voor katten met huidaandoeningen die baden nodig hebben omdat het, zelfs als de kat nat wordt, werkt. Dat betekent dat het niet nodig is om opnieuw te worden aangebracht. Eén behandeling voorkomt verdere vlooieninfestatie gedurende maximaal drie tot vier weken op katten en tot één week op konijnen. De behandeling moet na 4 weken worden herhaald.

Belangrijkste voordelen:

  • te gebruiken voor de behandeling en preventie van vlooienbesmettingen bij katten
    behandelt vlooien op konijnen 

  • kan worden gebruikt om vlooienlarve rond het huis te doden

  • vlooien worden binnen een dag na de behandeling gedood

  • werkt zelfs als uw huisdier nat wordt

Advantage kat 80 dosering

Door een handige spot-on pipet kunt u eenvoudig de exacte Advantage kat 80 dosering aanhouden. In elke pipet zit 0,8 ml vloeistof dat u makkelijk in een keer kunt toedienen. U druppelt de volledige Advantage kat 80 dosering van een pipet in de nek tussen de schouderbladen. In een verpakking zitten vier pipetten, dus uw kat is voorlopig goed beschermd!

Let op! Niet gebruiken voor kittens jonger dan 8 weken. Is uw kat lichter dan 4 kg. dan gebruikt u Advantage kat 40.

Wanneer Advantage kat 80 gebruiken

Katten en konijnen raken tijdens de warmere maanden vaak besmet met vlooien. De sterke achterpoten van de insecten stellen hen in staat om van dier naar dier te springen en onderweg eieren te leggen. Vlooieninfestaties kunnen leiden tot haarverlies, ontsteking en secundaire huidaandoeningen zoals dermatitis. Als uw huisdier allergisch is voor vlooienbeten, kunnen er ook verdere complicaties zijn. Advantage 80 doodt vlooien snel en voorkomt dat ze meer eieren op uw huisdier leggen, waardoor uw kat of konijn terugkeert naar zijn normale gelukkige zelf.

Advantage kat 80 toedienen

Om toe te dienen scheidt u de vacht tussen de schouderbladen tot de huid zichtbaar is. Plaats de tip van de spot-on pipet op de huid en knijp zachtjes om de inhoud op de huid te legen, bij voorkeur op twee plaatsen, één aan de basis van de schedel en een tweede 2-3 cm achterop.

Advantage kat 80 kopen

De beste anti-vlooien voor uw kat bestelt u bij DocVet. In onze webshop kunt u makkelijk en voordelig Advantage kat 80 kopen. Het gebruiken is net zo eenvoudig als het bestellen  van dit middel. Voor uitgebreide informatie over het product en gebruik ervan kunt u altijd de bijsluiter raadplegen. Bij twijfel raden wij altijd aan om contact op te nemen met uw dierenarts. U kunt Advantage kat 80 online kopen bij DocVet. Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering!