X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

advantage 80 kat
Advantage Kat 80 4 pip. (4-8kg)
Advantage Kat 80 4 pipetten van 0,8ml (4-8kg)

Verzendkosten

€ 2,95

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 18,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Advantage 80 voor grote katten en konijnen met een gewicht van 4 tot 10 kg, kan worden gebruikt voor de behandeling en preventie van vlooieninfestaties bij katten en de behandeling van vlooien op konijnen.

Hoe het werkt

Advantage 80 is ideaal voor katten met huidaandoeningen die baden nodig hebben omdat het zelf als de kat nat wordt werkt, wat betekent dat het niet nodig is om opnieuw te worden aangebracht. Eén behandeling voorkomt verdere vlooieninfestatie gedurende maximaal drie tot vier weken op katten en tot één week op konijnen. De behandeling moet na 4 weken worden herhaald.

Belangrijkste voordelen:

  • te gebruiken voor de behandeling en preventie van vlooienbesmettingen bij katten
  • behandelt vlooien op konijnen
  • kan worden gebruikt om vlooienlarve rond het huis te doden
  • vlooien worden binnen een dag na de behandeling gedood
  • werkt zelfs als uw huisdier nat wordt
Wanneer gebruiken

Katten en konijnen raken tijdens de warmere maanden vaak besmet met vlooien. De sterke achterpoten van de insecten stellen hen in staat om van dier naar dier te springen en onderweg eieren te leggen. Vlooieninfestaties kunnen leiden tot haarverlies, ontsteking en secundaire huidaandoeningen zoals dermatitis. Als uw huisdier allergisch is voor vlooienbeten, kunnen er ook verdere complicaties zijn. Advantage 80 doodt vlooien snel en voorkomt dat ze meer eieren op uw huisdier leggen, waardoor uw kat of konijn terugkeert naar zijn normale gelukkige zelf.

Toedienen

Om toe te dienen scheidt u de vacht tussen de schouderbladen tot de huid zichtbaar is. Plaats de tip van de spot-on pipet op de huid en knijp zachtjes om de inhoud op de huid te legen, bij voorkeur op twee plaatsen, één aan de basis van de schedel en een tweede 2-3 cm erachter.

Is uw kat lichter dan 4 kilogram? Kiest u dan voor Advantage kat 40.