nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Frontline kat combo spot-on 3x0,5 ml
Combo Spot on Kat 3 x 0,5ml

Combo Spot on Kat 3 x 0,5ml

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

Vóór 15:00 uur besteld, volgende werkdag (ma-vr) in huis

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Combo kat

Voor een effectieve ontvlooiing behandeling voor uw kat gebruikt u Combo kat. Hiermee worden niet alleen vlooien bestreden, maar ook teken en luizen! Het middel zorgt ervoor dat uw kat niet meer gebeten wordt en dat er geen nieuwe eitjes meer gelegd worden. Uw kat is gedurende 4 weken beschermd voor herinfestatie. Na deze periode raden wij een nieuwe behandeling aan. Door een maandelijkse behandeling met Frontline kat is uw kat optimaal beschermd!
 

Frontline kat Spot on

Behandelen tegen vlooien is zeer eenvoudig met de Frontline kat Spot on pipet. In één pipet zit exact de hoeveelheid (0,5 ml) die uw huisdier nodig heeft om vier weken lang beschermd te zijn. U brengt de Frontline kat Spot on aan op de intacte huid, in de nek tussen de schouderbladen. In een Combo verpakking zitten drie pipetten waardoor uw kat het komende kwartaal weer jeukvrij doorkomt.

- Doodt vlooien, teken en (bij de kat) bijtende luizen
- Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien
- Doodt vlooien op uw kat en beschermt tegen herinfestatie gedurende 4 weken.
- Doodt vlooien op uw fret en beschermt tegen herinfestatie gedurende 4 weken.
- Inhibeert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien (gedurende 6 weken bij de kat), en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van het behandelde dier gedurende dezelfde periode.
- Doodt teken op uw kat en beschermt tegen herinfestatie tot 2 weken.
- Doodt teken op uw fret en beschermt tegen herinfestatie tot 4 weken.
- Doodt bijtende luizen op uw kat.
- Kan bij katten gebruikt worden als onderdeel van een programma ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).
 

Combo kat Spot on werking

Fipronil en (S)-Methopreen zijn de belangrijkste stoffen die zorgen voor de effectieve Frontline kat Spot on werking. Deze werkzame stoffen worden onder anderen ondersteund door de hulpstoffen Butylhydroxyanisol (E320) en Butylhydroxytolueen (E321). Voor een uitgebreide productspecificatie van Combo kat Spot on en om de werking te begrijpen kunt u altijd de bijsluiter er op nalezen.

Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen:
Helder amberkleurige oplossing met:
Fipronil 50,00 mg
(S)-Methopreen 60,00 mg
Butylhydroxyanisol (E320) 0,10 mg
Butylhydroxytolueen (E321) 0,05 mg
Excipiens q.s
 

Combo kat bijsluiter

In de Frontline kat bijsluiter kunt u naast de productspecificaties ook alles lezen over het gebruik van dit middel. U kunt de Combo namelijk niet alleen voor uw kat gebruiken, maar ook voor fretten! Wij raden u aan om bij twijfel contact op te nemen met uw dierenarts. De Frontline kat bijsluiter is namelijk een leidraad en kent de specifieke kenmerken van de gezondheid van uw kat (of fret) niet. 

Voor bijsluiter: zie bijlage!
 

Frontline kat kopen

U kunt anti-vlooien middelen zoals Frontline kat voordelig online kopen bij DocVet. Wanneer u Frontline kat bij ons gaat kopen profiteert u van een scherpe prijs!