X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...


Diergeneesmiddelen hond

Voor de beste verzorging van uw trouwe viervoeter zit u goed bij DocVet. Wij verkopen diergeneesmiddelen voor uw hond tegen een zeer scherpe prijs. Naast de dagelijkse wandelingen heeft uw hond vachtverzorging nodig en preventieve behandeling tegen vlooien en teken. Op die manier zorgt u ervoor dat uw huisdier gezond en gelukkig door het leven gaat. Diergeneesmiddelen voor uw hond bestelt u eenvoudig online bij DocVet!
 

Diergeneesmiddelen hond vlooien

Om vlooien de baas te zijn dient u het hele jaar door ontvlooiing behandelingen te doen. Diergeneesmiddelen voor uw hond om vlooien te bestrijden werken het beste als ze maandelijks herhaald worden. Veel producten zijn ook effectief tegen andere parasieten zoals teken en zandvliegen. Advantix is een van onze diergeneesmiddelen voor de hond om vlooien en overige parasieten te bestrijden.
 

Tip! Omdat vlooien lintwormen overbrengen is het verstandig uw huisdier gelijktijdig te ontwormen.
 

Diergeneesmiddelen hond teken

In ons assortiment hebben we verschillende Diergeneesmiddelen voor uw hond die teken bestrijden. Prac-tic is een snelwerkend middel tegen zowel teken- als vlooienbesmetting. Dit zijn druppels in een handige pipet. De druppels brengt u eenvoudig aan tussen de schouderbladen van uw hond. Ook kunt kiezen voor de Scalibor tekenband, door wrijving op de huid komt er een werkzame stof vrij die uw hond wel vijf tot zes maanden beschermd. Onze diergeneesmiddelen voor uw hond helpen om teken te voorkomen!
 

Diergeneesmiddelen hond bestellen

Het is belangrijk om de symptomen van bijvoorbeeld vlooien of wormen te herkennen. Zo weet u precies welke diergeneesmiddelen u voor uw hond moet bestellen. Wanneer u twijfels heeft is het altijd raadzaam om contact met de dierenarts op te nemen. Op die manier bent u verzekerd van de juiste diergeneesmiddelen voor uw hond. Bestellen kan eenvoudig online bij DocVet. Wij hebben zeer scherpe prijzen!

Let op! Gebruik anti-vlooien voor de hond nooit voor katten en alleen voor honden. Het middel voor honden kan giftig zijn voor katten.