X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...


Diergeneesmiddelen kat

Ieder voorjaar dienen ze zich weer aan, de vervelende parasieten. Bij ons vindt u diergeneesmiddelen die uw kat hier tegen beschermen. Echter hebben de onaangename beestjes met het steeds warmer wordende klimaat ook in de winter meer en meer overlevingskansen. Des te belangrijker wordt het om de juiste diergeneesmiddelen voor uw kat aan te schaffen die hun werk goed doen. Bij DocVet bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs!

Hoe herken ik vlooien? Klik hier
Hoe herken ik teken? Klik hier
 

Diergeneesmiddelen kat vlooien

Ziet u uw kat regelmatig krabben en bijten? Wellicht dat hij last heeft van vlooien? Met goede diergeneesmiddelen voor de kat bestrijdt u vlooien in een handomdraai. De meeste middelen als anti-vlooien voor de kat kunt u eenvoudig aanbrengen op de huid tussen de schouderbladen. Op die manier kan de kat het middel niet oplikken. Veel diergeneesmiddelen voor de kat om vlooien te bestrijden worden geleverd in een handige pipet. Heeft uw kat last van oormijt? Dan raden wij Otimectin aan! Om er zeker van te zijn dat uw kat last van vlooien heeft kunt u onze uitgebreide informatie over Hoe herken ik vlooien? nalezen.
 

Diergeneesmiddelen kat ontwormen

Kittens worden bij de geboorte al besmet met de spoelworm. Bij DocVet vindt u de beste diergeneesmiddelen om uw kat te ontwormen. Ook volwassen katten zullen steeds weer opnieuw wormen krijgen door herbesmetting. De ESCCAP adviseert dan ook om volwassen katten minimaal vier keer per jaar te ontwormen. Profiteer van de beste diergeneesmiddelen om uw kat te ontwormen voor een zeer aantrekkelijke prijs bij Docvet! Bestel online.
 

Diergeneesmiddelen kat bestellen

Bij DocVet kunt u online eenvoudig diergeneesmiddelen voor uw kat bestellen. Wij hebben een assortiment met alleen maar A-kwaliteit, omdat uw maatje de beste zorg verdient! Advantage, Frontline en Milbemax zijn een aantal van onze beste merken. Door onze slimme logistieke processen en een uitstekend voorraadbeheer kunt u diergeneesmiddelen voor uw kat bestellen tegen bodemprijzen. En ze worden ook nog eens ontzettend snel verstuurd!