X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Scalibor-(Intervet)
Weergave:


Bezig met laden...
Scalibor Tekenband Large 65cm
€ 26,50

Prijs per stuk


Scalibor tekenband

Door de werkzame stof Deltamethrin zal de Scalibor tekenband het aanhechten van teken voorkomen en zandvliegen weren. Maar dit niet alleen, ook wordt uw hond beschermd tegen muggenbeten. Door wrijving met de huid wordt de werkzame stof vrijgegeven van de band. Dit unieke gepatenteerde release mechanisme werkt wel 5 tot 6 maanden. De Scalibor tekenband is een geurloze protectorband die ongekend is in zijn effectieve bescherming!

Eigenschappen:

  • Waterproof: De werkzame stof (Deltamethrin) verspreid zich in de talgklierlaag van de hondenhuid en wordt niet beïnvloed door water (bijv. zwemmen). De werking van de band neem door water (regen e.d.) niet af.
  • Lange werkzaamheid: Scalibor Protectorband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden.
  • Geurloos: Scalibor Protectorband is geurloos.
     

Scalibor tekenband werking

Houdt uw hond van zwemmen? De Scalibor tekenband werking zal hierdoor niet veranderen. De werkzame stof (Deltamethrin) verspreidt zich in de talgklierlaag van de hondenhuid en wordt niet beïnvloed door water. Uw hond zal gedurende vijf tot zes maanden optimaal beschermd zijn tegen:

  • Teken
  • Zandvliegen
  • Hartwormmuggen

De Scalibor tekenband werking neemt niet af door regen of zwemmen en is daardoor de beste oplossing voor de echte waterrat. Ook om uw hond te beschermen tegen wormen koopt u diergeneesmiddelen voor uw hond voordelig bij DocVet!
 

Scalibor tekenband gebruiken

U kunt de Scalibor tekenband gebruiken om uw hond te beschermen tegen het aanhechten van teken. De protectorband is zowel tekenwerend als tekendodend en geeft een goede en langdurige bescherming. Scalibor is de enige geregistreerde halsband in Nederland die bescherming biedt tegen Canine Leishmaniose en beten van zandvliegen voorkomt bij uw hond. Ook kunt u de Scalibor tekenband een half jaar gebruiken om te voorkomen dat uw hond gebeten wordt door steekmuggen, en zo met hartwormziekte besmet wordt.
 

Scalibor tekenband kopen

Door zijn langdurige werking hoeft u de Scalibor tekenband niet vaak te kopen. Dat is al een voordeel op zich. Maar DocVet biedt u zodanig scherpe prijzen voor diergeneesmiddelen dat het voordeel alleen maar oploopt. De verzorging van uw huisdier wordt zo nog makkelijker en leuker! U kunt de Scalibor tekenband eenvoudig kopen in onze webshop samen met bijvoorbeeld een ontwormingskuur voor uw hond. Wij zorgen voor een snelle levering.