X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantage kat

Advantage voor katten is een maandelijkse vlooienbehandeling waarvan bewezen is dat het vlooien met één toedoening doodt. Elk pakket bevat vier pipetten en geplaatst op de achterkant van de nek zal elke pipet binnen een dag uw kat van vlooien bevrijden. Gebruik Advantage 40 voor kleine katten, konijnen en kleine honden met een gewicht tot 4 kg, gebruik Advantage 80 kat voor grotere katten en konijnen met een gewicht tot 8 kgWeergave:
 


Bezig met laden...
Advantage Kat
€ 16,45

Prijs per stuk

Advantage Kat 40 (tot 4kg)
€ 16,45

Prijs per stuk

Advantage Kat 80 (4-8 kg)
€ 16,75

Prijs per stuk

Advantage kat 40

Speciaal voor kleinere katten tot 4 kg hebben wij Advantage kat 40 in het assortiment. In elke pipet zit 0,4 ml vloeistof met werkzame stoffen. Imidacloprid is de actieve stof die ervoor zorgt dat vlooien al binnen enkele minuten niet meer kunnen bijten en binnen een uur gedood zijn. Deze werking wordt ondersteund door butylhydroxytolueen (E321) en benzylalcohol. Met Advantage kat 40 wordt uw kat gedurende vier weken beschermd tegen een nieuwe besmetting van deze parasieten.

Let op! Gebruik Advantage niet voor kittens jonger dan 8 weken.

Advantage kat 80

Voor een optimaal anti-vlooien beleid voor uw kat raden wij aan om maandelijks te behandelen. Advantage kat 80 is speciaal voor katten die zwaarder zijn dan 4 kg. In elke pipet van deze uitvoering zit precies de goede hoeveelheid werkzame stoffen om effectief te behandelen. U druppelt de volledige inhoud van één Advantage kat 80 pipet in de nek van uw kat. Het is belangrijk dat u dit tussen de schouderbladen doet. Zo kan uw kat het middel niet oplikken!

Advantage kat goedkoop

Bij DocVet kunt u Advantage voor uw kat goedkoop online bestellen. Wanneer heeft uw kat last van vlooien? Vlooien zijn te herkennen aan de eitjes die u in de vacht of mand kunt aantreffen. Duidelijker is het symptoom van overmatig krabben en bijten. Doordat Advantage voor uw kat goedkoop verkrijgbaar is bij DocVet hebben u en uw kat beide profijt van dit doeltreffende middel. Voor de gezondheid van uw kat raden wij ook aan om uw huisdier regelmatig te controleren op teken. Teken kunt u herkennen als een klein glad wratachtig oppervlak op de huid dat zich volzuigt met bloed.

Advantage kat kopen

In ons assortiment hebben wij enkel en alleen A-merk diergeneesmiddelen voor katten. U kunt Advantage voor uw kat voordelig kopen in onze webshop. Hierdoor profiteert u van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wanneer u Advantage voor uw kat gaat kopen is het raadzaam ook te denken aan het ontwormen van uw kat. Vlooien kunnen namelijk lintwormen overbrengen. Daarom raden wij aan uw kat met een Advantage behandeling gelijktijdig te ontwormen!