X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantix
ADVANTIX voor Honden
Advantix elimineert vlooien en teken; per 4 of 6 stuks verpakt.

Verzendkosten

€ 3,95

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 24,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Advantix

Dit snelwerkende middel beschermt uw hond niet alleen tegen vlooien, maar ook tegen teken en luizen! Daarbij worden zandvliegen(leishmania), muggen en stalvliegen ook geweerd. Werkt gedurende maximaal vier weken. Advantix komt in een handige pipet waardoor u het zeer eenvoudig en snel kunt toedienen. Het beste voor de gezondheid van uw huisdier!

Advantix voor elke hond de juiste dosering

Advantix 40/200          Voor honden tot 4 kilogram
Advantix 100/500        Voor honden tussen 4 en 10 kilogram
Advantix 250/1250      Voor honden tussen 10 en 25 kilogram
Advantix 400/2000      Voor honden tussen 25 en 40 kilogram

Advantix gebruiksaanwijzing

Wanneer u de volledige productspecificaties wilt doornemen, kunt u het beste de Advantix gebruiksaanwijzing doorlezen. Heeft u twijfels dan raden wij altijd aan om contact op te nemen met uw dierenarts. Het doorlezen van de gebruiksaanwijzing is bijna overbodig als u wilt weten hoe u het middel moet toedienen, dit is namelijk zeer eenvoudig! Knijp de pipet leeg op de intacte huid tussen de schouderbladen van uw hond.

Gebruiksaanwijzing Advantix:

  1. Gebruik alleen op honden. GEBRUIK NIET OP KATTEN of op andere dieren.

  2. Haal de pipet uit de verpakking. Gebruik eventueel een schaar en verwijder de folie.

  3. Houd de pipet rechtop. Trek de dop van de buis.

  4. De hond moet staan voor eenvoudige toepassing. Breng de volledige inhoud gelijkmatig aan door de tube tot op twee tot drie plekken op de top van de rug van de schouder tot de basis van de staart leeg te knijpen. Op elke plek spreidt het haar tot de huid zichtbaar is. Plaats de punt van de buis op de huid en knijp voorzichtig om een deel van de oplossing op de huid aan te brengen. Een overmatige hoeveelheid oplossing op een plek toepassen kan ertoe leiden dat een deel van de oplossing van de vacht afloopt.

  5. Gooi de lege pipet weg zoals beschreven in de bijsluiter.

  6. In geval van ernstige plaagaanvallen is herbehandeling eerder dan vier (4) weken toegestaan. Nadat ongediertebestrijding is bereikt, gaat u terug naar een maandelijks herbehandelingsschema.

Advantix kopen

Bij DocVet kunt u voordelig Advantix kopen. U profiteert bij ons niet alleen van zeer scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering. Voor een optimaal anti-vlooien beleid raden wij aan om u hond maandelijks te behandelen met Advantix. Online kopen is net zo eenvoudig als behandelen. In de verpakking zitten vier pipetten, uw hond is voorlopig goed beschermd!

Tip! Wij raden aan uw hond met een Advantix behandeling gelijktijdig te ontwormen, omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen.