X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantage Hond
Advantage Hond
Advantage Hond tegen vlooien en luizen.

Verzendkosten

€ 3,95

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 26,35
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Advantage Hond

Advantage® is een snelwerkend middel dat vlooien en luizen doodt. De toediening is eenvoudig: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van uw hond op de intacte huid. Advantage voor uw hond is niet alleen effectief tegen vlooien en vlooienlarven, maar ook tegen luizen. Vervelende beten van deze parasieten worden voorkomen doordat ze gedood worden. Advantage beschermt uw hond gedurende vier weken! In een verpakking zitten vier pipetten, uw hond is voorlopig goed beschermd!

  • Doodt vlooien en vlooienlarven
  • Doodt luizen
  • Eenvoudige toediening (druppels op de intacte huid)
  • Beschermt 4 weken tegen vlooien

Advantage toedienen

Het toedienen van dit middel is zeer eenvoudig. U druppelt de inhoud van een pipet voor de hond in de nek. Zorg ervoor dat u dit tussen de schouderbladen doet, anders kan uw hond het middel gemakkelijk aflikken. Advantage is er specifiek voor elke hond in een bepaalde gewichtsklasse. 

Hoe werkt Advantage?

Imidacloprid is de werkzame stof van Advantage voor de hond. De werking van deze stof wordt ondersteund door Butylhydroxytolueen (E 321) 2,5, Benzylalcohol en Propyleencarbonaat. Voor een optimaal antivlooien beleid raden wij aan om u hond maandelijks te behandelen. Gedurende vier weken hebben de werkzame stoffen een optimale werking.

Advantage Hond kopen

U kunt Advantage voor de hond voordelig kopen in onze webshop. Wij zorgen niet alleen voor scherpe prijzen van onze A-merk diergeneesmiddelen, maar ook voor een snelle levering. 

Dosering
Advantage 40        Voor honden lichter dan 4 kilogram
Advantage 100      Voor honden tussen 4 en 10 kilogram
Advantage 250      Voor honden tussen 10 en 25 kilogram
Advantage 400      Voor honden tussen 25 en 40 kilogram

Tip! Wij raden aan uw hond met een Advantage behandeling gelijktijdig te ontwormen, omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen.