nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantage-(Bayer)
Voor de preventie en de behandeling van vlooien bij katten en honden gebruikt u Advantage. Een éénmalige behandeling beschermt uw huisdier tegen (verdere) vlooienbesmetting gedurende drie weken. Vergis u niet in hoe snel een vlooienplaag kan ontstaan en zich verspreidt in uw huis. Preventief behandelen is daarom altijd aan te raden! Advantage is een snelwerkend middel dat eenvoudig aan te brengen is bij uw hond of kat. De dierengeneesmiddelen van dit merk zijn online zeer voordelig verkrijgbaar bij DocVet!
 
  • Preventie en behandeling van vlooien
  • Doodt vlooien snel en door contact. De vlo moet geen bloed zuigen.
  • Gemakkelijke toediening (spot-on)
  • Beschermt gedurende 3 weken tegen vlooien
Het uitkomen van vlooien in de omgeving gevolgd door herbesmetting van de kat of de hond kan tot tenminste 6 weken na het begin van de behandeling aanhouden. Om ook deze vlooien te grijpen kunnen herhaalde behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de vlo-druk in de omgeving van het dier.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Advantage kat

In ons assortiment vind u meerdere varianten van Advantage voor uw kat. Het is belangrijk om goed naar het gewicht van uw huisdier te kijken! Een grote kat heeft immers meer nodig van de werkzame stoffen dan een kleine kat.Daarnaast is Advantage voor uw kat niet geschikt voor uw hond en vice versa. Wilt u het beste voor het anti-vlooien van uw kat? Dan zit u goed bij DocVet! Daarbij profiteert u van zeer scherpe prijzen in onze webshop.
 

Advantage hond

Ook voor het anti-vlooien van uw hond zit u goed bij DocVet! Advantage voor de hond is net zo effectief met het bestrijden van vervelende parasieten als Advantage voor de kat. Voor beide geldt dat een preventieve maandelijkse behandeling het beste is voor de optimale gezondheid van uw dier. Belangrijk is om goed op te letten dat u Advantage voor de hond niet aan uw kat geeft en vice versa. Honden zijn over het algemeen groter en zwaarder dan katten en hebben meer nodig van de werkzame stoffen. Bij DocVet vindt u ook andere diergeneesmiddelen voor uw hond om teken tegen te gaan!
 

Advantage vlooien

Na behandeling met Advantage kunnen vlooien in de omgeving nog enige tijd aanhouden. Deze kunnen uitkomen en herbesmetting van de kat of de hond veroorzaken tot tenminste 6 weken na het begin van de behandeling. Daarom is het aan te raden om de kuur te herhalen. Advantage bestrijdt vlooien op die manier volledig! Uiteraard zijn herhaalde behandelingen om alle vlooien te grijpen afhankelijk van de vlo-druk in de omgeving van het dier. Wanneer u een serieuze vlooienplaag heeft raden wij aan om ook de omgeving te behandelen met een omgevingsspray tegen vlooien!
 

Advantage werking

Het bestanddeel imidacloprid (10%) is een belangrijk onderdeel voor de effectieve Advantage werking. Vlooien worden snel gedood en uw huisdier is minstens drie weken lang optimaal beschermd. De sublieme Advantage werking zorgt ervoor dat de vlo geen bloed opzuigt, omdat deze gedood wordt. Het product kan tevens gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie voor de controle van vlooienallergiedermatitis (VAD), wanneer deze diagnose is gesteld door een dierenarts.
 

Advantage kopen

DocVet is dé webshop voor al uw diergeneesmiddelen. Voor het bestrijden van vlooien kunt u voordelig online Advantage kopen als diergeneesmiddel voor uw kat of hond. U profiteert daarbij van een snelle levering. Zo bent u altijd een vlooienplaag voor! Niet alleen kunt u Advantage voordelig kopen in onze online winkel, maar ook producten van andere gerenommeerde merken vindt u bij ons. Zo geeft u altijd de beste zorg aan uw huisdier voor de meest aantrekkelijke prijs!