nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 

Seresto teken en vlooienband

Door de werkzame stoffen Imidacloprid en Flumethrine zal de Seresto band het aanhechten van teken voorkomen en vlooien weren. Maar dit niet alleen, ook wordt uw hond beschermd tegen luizen. Door wrijving met de huid worden de werkzame stoffen vrijgegeven van de band. Dit unieke gepatenteerde release mechanisme werkt tot wel 8 maanden. De Seresto teken en vlooienband is een geurloze en waterbestendige halsband die ongekend is in zijn effectieve bescherming!

Eigenschappen:

  • Waterproof: De werkzame stoffen verspreiden zich in de talgklierlaag van de hondenhuid en wordt niet beïnvloed door water (bijv. zwemmen). De werking van de band neem door water (regen e.d.) niet af.
  • Lange werkzaamheid: Seresto halsband heeft een werkingsduur van tot wel 8 maanden.
  • Geurloos: Seresto halsband is geurloos.
     

Seresto teken en vlooienband werking

Houdt uw hond van zwemmen? De Seresto halsband zal de werking hierdoor niet veranderen. De werkzame stoffen verspreidt zich in de talgklierlaag van de hondenhuid en wordt niet beïnvloed door water. Uw hond zal gedurende vijf tot zes maanden optimaal beschermd zijn tegen:

  • Teken
  • Luizen
  • Vlooien
  • Larven

De Seresto halsband werking neemt niet af door regen of zwemmen en is daardoor de beste oplossing voor de echte waterrat. Ook om uw hond te beschermen tegen wormen koopt u diergeneesmiddelen voor uw hond voordelig bij DocVet!
 

Seresto vlooien en tekenband gebruiken

U kunt de Seresto vlooien en tekenband gebruiken om uw hond te beschermen tegen het aanhechten van teken. De halsband is zowel tekenwerend als tekendodend en geeft een goede en langdurige bescherming. Seresto is de enige halsband in zijn soort.
 

Seresto teken en vlooienband kopen

Door zijn langdurige werking hoeft u de Seresto tekenband niet vaak te kopen. Dat is al een voordeel op zich. Maar DocVet biedt u zodanig scherpe prijzen voor diergeneesmiddelen dat het voordeel alleen maar oploopt. De verzorging van uw huisdier wordt zo nog makkelijker en leuker! U kunt de Seresto tekenband eenvoudig kopen in onze webshop samen met bijvoorbeeld een ontwormingskuur voor uw hond. Wij zorgen voor een snelle levering.