X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantix-(Bayer)

Advantix 

De voordelen van Advantix zijn:

  • Advantix bestrijdt vlooien binnen een dag en voorkomt infecties van vlooien gedurende 4 weken
  • Advantix doodt teken en biedt 3-4 weken bescherming tegen teken
  • Al na één behandeling biedt Advantix 2-4 weken bescherming tegen zandvliegen (afhankelijk van de zandvliegensoort)
  • Bescherming tegen stalvliegen gedurende 4 weken
  • Kan worden gebruikt bij dermatitis door vlooienallergie
  • Druppelen op de nek (spot-on)
  • Advantix gebruiken bij honden vanaf 7 weken.
Voor een snelwerkend middel tegen vlooien en teken raden wij Advantix aan. Niet alleen werkt dit middel beschermend tegen voornoemde vervelende parasieten, maar ook tegen luizen, muggen en zandvliegen. Advantix biedt gedurende vier weken bescherming!


Weergave:


Bezig met laden...

Advantix anti-vlooienmiddel

Advantix is een middel met een dodende werking op vlooienlarven, vlooien en teken. Het heeft daarnaast een afwerende werking tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Parasieten die (levensbedreigende) ziekten over kunnen brengen.
De Advantix pipet is makkelijk toe te dienen en doodt aanwezige vlooien binnen één dag en geeft vier weken bescherming tegen herbesmetting.
Indien uw hond een zwakke gezondheid heeft, overleg dan eerst met uw dierenarts of u Advantix kunt gebruiken.


Duur van de bescherming:

Teken: 3-4 weken (afhankelijk van de tekensoort). Aanwezige teken op het moment van behandeling, kunt u het beste eerst verwijderen om te voorkomen dat ze zich gaan hechten en dus bijten voor het middel z'n werk kan doen. 
Zandvliegen: 2-3 weken (afhankelijk van de soort) tegen zandvliegen,
Muggen: 2-4 weken tegen muggen (ook afhankelijk van de soort)
Stalvliegen: 4 weken

Hot Foot effect

Advantix zorgt voor het zogenoemde Hot Foot effect. Teken die terecht komen op de huid van de behandelde hond, reageren alsof ze op een hete plaat lopen. Ze hebben geen tijd om zich vast te hechten en vallen op de grond waar ze sterven. Hiermee voorkomt u dat de teek uw huisdier kan bijten met de daarbij behorende vervelende gevolgen.

Hoe Advantix te gebruiken?

De vloeistof kunt u aanbrengen op een onbeschadigd stuk huid van uw hond, tussen de twee schouderbladen. Is uw hond zwaarder dan 10 kg? Dan is het raadzaam om de vloeistof over vier verschillende plekken te verdelen vanaf de schouderbladen tot aan het begin van de staart. Let op dat de vloeistof niet in de ogen of bek terecht komt en dat de hond er niet direct aan begint te likken. Zorg er ook voor dat mogelijk aanwezige katten niet bij uw hond in de buurt komen totdat de vloeistof is opgenomen, de plek waar u het heeft aangebracht weer droog is.
Met Advantix behandelde honden mogen onder geen enkele omstandigheid toegelaten worden tot oppervlaktewater gedurende tenminste 48 uur na behandeling, omdat het product schadelijk is voor aquatische organismen. 

Welke Advantix heb ik nodig voor mijn hond?

Lichaamsgewicht                   Advantix
1,5 – 4 kilogram                     Advantix 40/200
 4 – 10 kilogram                     Advantix 100/500
10 – 25 kilogram                    Advantix 250/1250
25 – 40 kilogram                    Advantix 400/6000


Het product is niet geschikt voor puppy’s jonger dan 7 weken en honden lichter dan 1,5 kilogram.


Let op: niet voor katten!

Advantix mag NIET gebruikt worden bij katten. Voor katten hebben wij diverse andere producten in ons assortiment tegen teken en vlooien.
 

Omgeving behandelen en ontwormen

Als uw hond vlooien heeft, is het mogelijk dat er vlooien in verschillende stadia in huis zijn. Om herbesmetting te voorkomen adviseren wij in dat geval ook de omgeving te behandelen met een omgevingsspray van Bolfo of Indoor-X.

Vlooien zijn drager van de hondenlintworm. Als uw hond vlooien heeft, is het daarom raadzaam de hond tegelijkertijd te ontwormen. 

Samenstelling

Imidacloprid-Permethrine- Butylhydroxytolueen (E321)N-methylpyrrolidone-Miglyol 812-Citroenzuur (E330)