nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advantix-(Bayer)
Voor een snelwerkend middel tegen vlooien en teken raden wij Advantix aan. Niet alleen werkt dit middel beschermend tegen voornoemde vervelende parasieten, maar ook tegen luizen, muggen en zandvliegen. Advantix biedt gedurende vier weken bescherming! DocVet is er voor de gezondheid van uw huisdier, maar u profiteert dubbelop. U kunt niet alleen genieten van een vrolijke en gezonde hond ook zal u blij worden van onze scherpe prijzen. Daarom bestelt u online bij DocVet!
 
  • Advantix bestrijdt vlooien binnen een dag en voorkomt infecties van vlooien gedurende 4 weken
  • Advantix doodt teken en biedt 3-4 weken bescherming tegen teken
  • Al na één behandeling biedt Advantix 2-4 weken bescherming tegen zandvliegen (afhankelijk van de zandvliegensoort)
  • Bescherming tegen stalvliegen gedurende 4 weken
  • Kan worden gebruikt bij dermatitis door vlooienallergie.
  • Druppelen op de nek (spot-on).
  • Advantix is voor gebruik bij honden van 7 weken en ouder.


Weergave:
 

Advantix hond

Al vanaf zeven weken kunt u Advantix voor uw hond gebruiken. Dat is erg prettig! U kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met het beschermen en verzorgen van uw huisdier. Advantix voor de hond zit in een handige pipet en maakt de behandeling nog makkelijker. Meer A-merk diergeneesmiddelen voor uw hond, zoals Advantix, besteld u eenvoudig online in onze webshop. Doordat wij vanuit eigen voorraad leveren kunnen wij uw bestelling snel in orde maken.
 

Advantix vlooien

Voor de preventie en behandeling van vlooien, teken, zandvliegen en stalvliegen bij honden gebruikt u Advantix. Hoe kunt u vlooien herkennen? Uitvoerig en overdreven krabben is vaak een duidelijk symptoom. Uitgebreide informatie over deze vervelende parasiet kunt u lezen op onze website. Wilt u meer weten over Advantix of andere anti-vlooien middelen voor uw hond? Bekijk onze website voor productinformatie en een overzicht van onze producten.
 

Advantix werking

Advantix is een handige maandelijkse lokale applicatie die vlooien, teken en muggen doodt en afstoot. De effectieve Advantix werking is al binnen een dag merkbaar voor uw hond én de vlooien. Het is namelijk speciaal samengesteld voor honden met de werkzame stoffen imidacloprid en permethrine. Dit is voor breedspectrum bescherming tegen deze ectoparasieten die ziekten kunnen overbrengen. Door maandelijks uw hond te behandelen met Advantix zal de werking vrijwel continu zijn.
 

Advantix gebruiken

Een kind kan de was doen. Advantix gebruiken is zo eenvoudig. Met de handige pipet druppelt u tussen de haren op de intacte huid van uw hond. Deze spot-on behandeling is daadkrachtig en bestrijdt vlooien binnen een dag en voorkomt infecties van vlooien gedurende vier weken. Advantix doodt teken en biedt drie tot vier weken bescherming hiertegen. Na een behandeling biedt het middel twee tot vier weken bescherming tegen zandvliegen (leishmania). U kunt Advantix gebruiken bij dermatitis door vlooienallergie.

Tip! Wij raden aan uw hond met een Advantix behandeling gelijktijdig te ontwormen, omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen.
 

Advantix kopen

Bij DocVet kunt u Advantix voordelig online kopen. Wij hebben alles op het gebied van diergeneesmiddelen voor de verzorging van de gezondheid van uw hond in huis. Dat betekend dat u geen extra tripjes naar de winkel hoeft te maken. De tijd die u hiervoor anders kwijt zou zijn kunt u nu met uw hond in het bos of park doorbrengen. Niet alleen voor uw trouwe viervoeter kunt u Advantix kopen, ook diergeneesmiddelen voor het ontvlooien van uw kat bestelt u eenvoudig bij DocVet!