X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Milbemax-(Elanco)

Breedspectrum ontwormingsmiddel

Zoekt u een breedspectrum ontwormingsmiddel voor katten en honden? Milbemax bestrijdt en beschermt tegen verschillende soorten wormen. Wanneer uw kat buiten komt kan hij besmet worden met een worminfectie door het jagen en vangen van knaagdieren. Maar ook via de kattenbak of voedsel kan een besmetting voorkomen. Milbemax is een tablet die uw kat of hond behandeld tegen infecties van onder andere haakwormen, spoelwormen en lintwormen. Tevens voor de preventie van hartwormen.

Tip! Vergeet naast het ontwormen niet om uw huisdier maandelijks te ontvlooien. Vlooien zijn namelijk gastheren van wormeitjes, hierdoor kunnen vlooien huisdieren besmetten met wormen.Weergave:

Milbemax kat

Ontworm uw kat vier keer per jaar met Milbemax. Uw kat is hiermee beschermd tegen volwassen en jonge lint- en rondwormen. Sommige wormsoorten worden overgedragen op mensen. Milbemax beschermt dus niet alleen uw kat maar ook uzelf en uw gezin. Wilt u naast de beste zorg voor het ontwormen van uw kat ook A-merk middelen voor een anti-vlooien regime? Dan zit u goed bij DocVet. Bestel uw producten zeer voordelig online in onze webshop!
 

Milbemax hond

Milbemax is ook verkrijgbaar als breedspectrum ontwormingsmiddelen voor grote en kleine honden. Deze tabletten dienen voor de behandeling van infecties die veroorzaakt worden door haakwormen, rondwormen en lintwormen. Daarnaast dient Milbemax hond ook ter preventie van hartworm. 


Milbemax werking

Door de smakelijke tablet die u oraal toedient, heeft Milbemax een doeltreffende werking. De tablet wordt namelijk snel opgenomen door het maag- darmkanaal. Wij raden aan om het product toe te dienen tijdens of na het eten. Dit geeft Milbemax een optimale werking. De dosering is afhankelijk van het gewicht van uw huisdier. In de bijsluiter leest u precies welke dosering u moet aanhouden. 
 

Milbemax gebruiken

Voor een optimale werking dient u Milbemax te gebruiken in combinatie met wat eten. U kunt de tabletten door de brokjes doen, maar nog makkelijker is om deze aan te bieden in een stukje vlees. Zo weet u zeker dat uw kat het middel in één keer binnen krijgt. Een voordeel van de tabletten is dat ze een dun filmlaagje hebben. Hierdoor zullen ze niet direct uit elkaar vallen wanneer uw huisdier ze niet in een keer wegkrijgt. Milbemax is ook veilig te gebruiken voor drachtige en zogende dieren.

Milbemax kopen

U kunt Milbemax voordelig kopen in de webshop van DocVet. Alle A-merk diergeneesmiddelen voor uw kat koopt u hier voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voorkomen is beter dan genezen. Behandel uw huisdier daarom vier keer per jaar preventief met Milbemax! Kopen voor een scherpe prijs én profiteren van een snelle levering? DocVet! Ook voor de verzorging van uw hond of knaagdier kunt u bij ons terecht voor de beste diergeneesmiddelen.