X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Otimectin-(AST)

Otimectin

Otimectin is momenteel helaas niet leverbaar.

Wij kunnen u goede alternatieven bieden.

Wanneer uw kat last heeft van oormijt gebruikt u Otimectin. Dit is een zalf die u uitwendig gebruikt in het oor. Als kattenbaas bent u waarschijnlijk wel bekend met vervelende parasieten als vlooien. En misschien heeft u lieftallige huisdier wel eens last gehad van teken. Maar ook de oormijt is een parasiet die niet prettig is voor uw kat. Een behandeling met Otimectin zorgt ervoor dat de infectie wordt bestreden. Klachten als jeuk en een nare lucht uit het oor zullen afnemen!Otimectin kat

Bij DocVet koopt u Otimectin voor uw kat met oormijtinfectie. Ook anti-vlooien middelen of diergeneesmiddelen voor het ontwormen van uw kat koopt u eenvoudig online bij DocVet. Net als diergeneesmiddelen voor uw hond! Wij verkopen enkel A-merken tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk ons online aanbod voor het geschikte middel voor uw dier.

Let op! Otimectin voor de kat dient u niet te gebruiken voor andere dieren en is niet geschikt voor kittens jonger dan zestien weken!

Otimectin werking

Oormijt is zeer besmettelijk. Otimectin heeft een optimale werking wanneer alle huisdieren behandeld worden tegen oormijt. De meeste dieren krijgen namelijk oormijt doordat ze in aanraking komen met andere dieren die hier last van hebben. Ivermectine is een van de stoffen die zorgt voor de effectiviteit van Otimectin. De werking is het beste wanneer u een dosering van 1 mg per oor aanhoudt. Herhaal de behandeling na zeven en veertien dagen. Doe altijd een vervolgonderzoek na de behandeling om te zien of herhaling opnieuw nodig is.

Otimectin gebruiken

Het is belangrijk om Otimectin goed te gebruiken. Spoel of reinig de oren voor u de behandeling inzet, zeker bij een ernstig vervuild oor is dit raadzaam. Vul de uitwendige gehoorgang met het product. Masseer voorzichtig voor een gelijkmatige verdeling door zacht te drukken op de buitenkant van de oorschelp. Beide oren dienen te worden behandeld. Bij katten met een geperforeerd trommelvlies of waarbij de conditie van het trommelvlies niet kan worden vastgesteld kunt u Otimectin beter niet gebruiken.
 

Otimectin kopen

Bij DocVet kunt u voordelig diergeneesmiddelen voor uw kat, zoals Otimectin, online kopen. U profiteert niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar ook van een snelle levering. Uw huisdier hoeft dus niet lang rond te lopen met de vervelende klachten die komen kijken bij oormijt. Krabben is verleden tijd en u kunt zonder hinder van stank weer lekker knuffelen met uw lieftallige kat. Het doeltreffende middel Otimectin kunt u kopen DocVet!