X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Weergave:


Bezig met laden...
Advantage Hond
€ 26,35

Prijs per stuk

ADVANTIX 100/500 4 pip. hond (4-10kg)
€ 20,50

Prijs per stuk

ADVANTIX voor Honden
€ 24,50

Prijs per stuk

AMFLEE Combo (20-40kg) 6 pip 2,68ml
€ 28,00

Prijs per stuk

Bolfo Gold Hond
€ 22,65

Prijs per stuk

BOLFO Mand- en Tapijtspray 400 ml
€ 15,95

Prijs per stuk

Frontline Combo Hond
€ 20,95

Prijs per stuk

Frontline Spot On Hond
€ 27,45

Prijs per stuk

Scalibor Tekenband Large 65cm
€ 31,50

Prijs per stuk

SERESTO Halsband 70cm
€ 36,99

Prijs per stuk

SERESTO Hond vlooien- en tekenband
€ 29,80

Prijs per stuk


Anti-vlooien hond

Is uw hond regelmatig aan het krabben? Met het juiste anti-vlooien middel voor uw hond hebben deze vervelende parasieten geen schijn van kans. Doordat u de vlooien zelden ziet zitten is het belangrijk om uw huisdieren regelmatig te controleren. Dit kunt u doen met een speciale vlooienkam. Echter, preventief behandelen met Anti-vlooien zal uw hond nog beter beschermen! Door uw hond een maandelijkse ontvlooiingsbehandeling te geven zorgt u optimaal voor de gezondheid van uw trouwe viervoeter!
 

Anti vlooien en teken hond

Sla twee vliegen in één klap door een anti-vlooien én teken behandeling bij uw hond te doen. Seresto is net als Advantix een middel dat beschermt tegen zowel vlooien als teken. Advantix middelen komen in een handige pipet met druppels die u in de nek van uw huisdier moet aanbrengen. Seresto is een halsband. Een antivlooien- en tekenbehandeling bij uw hond is dan ook moeiteloos uit te voeren. Bestel bij DocVet en wij leveren net zo snel!

Hoe herken ik vlooien? Klik hier
Hoe herken ik teken? Klik hier
 

Let op! Gebruik antivlooien-middelen voor de hond nooit voor katten, dit kan giftig zijn.
 

Anti-vlooienband hond

Naast druppels kunt u ook kiezen voor een anti-vlooienband voor uw hond. Het voordeel van zo’n band is dat het een langdurige bescherming biedt. Zo is de Scalibor tekenband dan ook een uitstekende anti-vlooienband voor uw hond. Deze band biedt vijf tot zes maanden bescherming. Door een uniek gepatenteerd release mechanisme wordt de werkzame stof tegen vlooien en teken vrijgegeven. Excessief krabben hoort hiermee tot de verleden tijd!
 

Anti vlooien hond kopen

Persoonlijke voorkeur en omstandigheden zijn van invloed op welke anti-vlooien u voor uw hond wil kopen. Het is altijd raadzaam om contact met de dierenarts op te nemen wanneer u twijfels heeft. Op die manier weet u zeker dat u de juiste middelen voor het anti-vlooien van uw hond zult kopen. DocVet biedt voor de beste merken tegen de scherpste prijzen!

Tip! Het is verstandig uw huisdier met een ontvlooiing behandeling gelijktijdig te ontwormen, omdat vlooien lintwormen overbrengen.