X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...


Ontwormen kat

Mits de worminfectie al in een ver ontwikkeld stadium is, merkt u meestal niet dat uw huisdier last heeft van wormen. Pas na het ontwormen van uw kat ziet u dit terug in de ontlasting. Wanneer dit het geval is raden wij aan om de behandeling vier weken later te herhalen. Voor een preventieve behandeling adviseren wij om volwassen katten vier keer per jaar te ontwormen. Uw kat zal hierdoor beschermd zijn tegen verschillende wormbesmettingen. Zo zal uw huisdier nog jarenlang kunnen genieten van een heerlijk luizenleventje!
 

Ontwormen kat tabletten

Vind u het ontwormen van uw kat een uitdaging? Tabletten kunnen vaak snel worden toegediend achter in de bek. Nog eenvoudiger is het om een tablet te verstoppen in een stukje vlees. Uw kat zal als vanzelf de wormenkuur verorberen. Voor het ontwormen van uw kat zijn tabletten van Milbemax een uitstekende keus. Dit A-merk is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor katten. Diergeneesmiddelen voor uw kat koopt u zeer voordelig bij DocVet!
 

Ontwormen kat hoe vaak

Net als het ontvlooien van uw kat raden wij aan om ook regelmatig te ontwormen bij uw kat. Hoe vaak? Voor volwassen katten adviseren wij minimaal vier keer per jaar een ontwormingskuur toe te dienen. Kittens zijn zeer kwetsbaar en hebben daarom bij de leeftijd van drie, vijf en zeven weken een behandeling nodig. Vraagt u zich af hoe herken ik wormen? Vragen hierover, over het ontwormen van uw kat en hoe vaak kunt u ons altijd stellen. Wij helpen u graag, want voorkomen is beter dan genezen!
 

Ontwormingsmiddelen kat

Voor de beste ontwormingsmiddelen voor uw kat moet u bij DocVet zijn! Wij verkopen uitsluitend A-merken tegen een zeer scherpe prijs. Ook middelen voor het anti-vlooien van uw kat bestelt u eenvoudig bij ons online. Advantage en Frontline zijn twee gerenommeerde merken en Otimectin is zeer effectief bij oormijt. Vraag bij twijfel altijd uw dierenarts om advies. De beste ontwormingsmiddelen voor uw kat koopt u bij DocVet!