X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Feliway Friends Startset verdamper+flacon
Feliway Friends Startset verdamper+flacon

Feliway Friends Startset bevat een verdamper en een flacon (48ml). Het helpt spanningen tussen katten te verminderen en helpt ongewenst gedrag te controleren tot wel 30 dagen.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 21,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Wat is Feliway Friends?
De Feliway Friends Start-Set is bedoeld om conflicten en spanningen tussen huiskatten te helpen verminderen of voorkomen.

Feliway Friends is een synthetische versie van het feromoon van de kat dat van nature door de moeder wordt geproduceerd na de bevalling. Het helpt om een band tussen haar en haar kittens te creëren en een harmonieuze omgeving te creëren waarin ze zich veilig kunnen voelen.

De synthetische versie heeft ongeveer hetzelfde effect wanneer het thuis wordt gebruikt en het is aangetoond dat het de tekenen van conflicten en agressie tussen katten binnen één huishouden vermindert.

Hoe gebruikt u de Feliway Friends Startset?
Schroef de flacon op de verdamper en steek de verdamper daarna in het stopcontact. Laat de verdamper continu ingeschakeld en zorg ervoor dat de verdamper niet achter een gordijn / meubelstuk geplaatst wordt maar in een vrije ruimte kan verdampen.
De flacon met vloeistof gaat vier weken mee, de verdamper kunt u zes maanden gebruiken.  De verdamper kan 70m2 bestrijken.

Ook de navullingen voor de Feliway Frieds verdamper koopt u eenvoudig en voordelig bij DocVet.nl!
 

Alle bundels met dit artikel: