X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Gedurende minimaal vier weken is Activyl effectief tegen vlooienbesmettingen. Ook heeft het gedurende deze periode een aanhoudend effectiviteit tegen teken. Kijk goed naar het gewicht van uw hond, Activyl is er namelijk voor grote en middelgrote honden. Wij raden aan om uw hond tegelijk te ontwormen wanneer u behandelt tegen vlooien. Deze kunnen namelijk lintwormen overbrengen. Andere diergeneesmiddelen voor uw hond bestelt u eenvoudig mee in de webshop van DocVet.


Activyl Hond
Activyl is er voor de grote hond (L) en de middelgrote hond (M). Het lichaamsgewicht is belangrijk voor een correcte dosering van de werkzame stof Indoxacarb. Weegt uw hond tussen 10,1-20 kg, dan volstaat Activyl M. Heeft u een hond tussen de  20,1-40 kg dan heeft u Activyl L nodig.

Let op! Voor uw kat en puppy hebben wij andere geschikte middelen voor ontvlooien, daarvoor is Activyl NIET geschikt.

Wat is het verschil tussen Activyl en Activyl Tick Plus?
Activyl Tick-plus bevat naast Indoxacarb (tegen vlooien) ook Permethrin, waarmee dit middel ook effectief is tegen vlooien én teken. Activyl Tick Plus is er ook voor middelgrote (10,1-20kg) en grote (20,1-40kg) honden.

Activyl toedienen met een pipet
U kunt uw hond eenvoudig behandelen tegen vlooien met de Activyl pipet. Toedienen van het middel is hiermee ontzettend makkelijk. Scheidt de haren van de vacht tussen de schouderbladen zodat de huid zichtbaar wordt en knijp de Activyl pipet leeg op de intacte huid. Wanneer u het middel bij grotere honden toedient, verdeelt u de gehele inhoud van de pipet(ten) gelijkmatig over verschillende plaatsen langs de ruglijn vanaf de schouder tot aan de staartbasis. Denk eraan om uw hond niet te aaien over de behandelde plek. Ook is het af te raden om uw hond na de behandeling te laten zwemmen of nat te maken, hierdoor gaat de vacht namelijk aan elkaar kleven. Gebeurt het toch dan zal het na 24 uur verdwijnen.

Activyl kopen
Heeft uw hond last van vlooien? Dan is het raadzaam om Activyl te kopen en uw hond hiermee te behandelen. Voorkom een vlooienplaag en bestel uw diergeneesmiddelen voor u hond in onze webshop. Bij DocVet kunt u online zeer voordelig Activyl kopen. Wij zorgen niet alleen voor scherpe prijzen, maar zorgen ook voor een snelle levering!