X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Vectra 3D Hond XS  (1,5-4 kg) 3 Pipetten van 0,8 ml
Vectra 3D Hond XS (1,5-4 kg) 3 Pipetten van 0,8 ml

Vectra 3D Spot-on oplossing voor honden van 1,5 tot 4 kg 3 pipetten met groenblauwe dop elimineert vlooien, teken en vliegende insecten.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 17,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Vectra 3D XS Spot-on oplossing voor honden tussen 1,5 - 4 kg.

Waarvoor gebruikt u Vectra 3D Spot-on XS?

Voor het bestrijden en elimineren van vlooien, teken, bijtende muggen en vliegen bij honden tussen 4 en 10 kg. Met dit snelwerkende middel elimineert u niet alleen vlooien, maar ook teken en luizen! Ook zandvliegen(leishmania), muggen en stalvliegen worden effectief bestreden. VECTRA 3D werkt gedurende maximaal vier weken en is door middel van een handige pipet eenvoudig toe te dienen. U druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van uw hond op de intacte huid.

Hoe gebruikt u Vectra 3D?
Voor de volledige productspecificaties van Vectra 3D kunt u de gebruiksaanwijzing doorlezen. Wij raden u aan om bij twijfel contact op te nemen met uw dierenarts. Voor het toedienen van Vectra 3D is een gebruiksaanwijzing bijna overbodig. Dit is namelijk zeer eenvoudig! Door het unieke ontwerp van de Vectra 3D pipet kunt u makkelijkere de vloeistof aanbrengen op uw hond.

Gebruik Vectra 3D ALEEN op honden. GEBRUIK NIET OP KATTEN of op andere dieren. Voor katten hebben wij onder andere Vectra Felis in ons assortiment.


Stappenplan:
  1. Haal de pipet uit de verpakking. 
  2. Houd de pipet rechtop. 
  3. De hond laten staan voor eenvoudige toepassing.
  4. Breng de volledige inhoud gelijkmatig aan door de tube op twee tot drie plekken, tussen de schouders en boven de basis van de staart, leeg te knijpen. Op elke plek spreidt u het haar tot de huid zichtbaar is.  Een overmatige hoeveelheid oplossing op een plek toepassen kan ertoe leiden dat een deel van de oplossing van de vacht afloopt.
  5. Gooi de lege pipet weg zoals beschreven in de bijsluiter.

In geval van ernstige plaagaanvallen is herbehandeling eerder dan vier (4) weken toegestaan. Nadat ongediertebestrijding is bereikt, gaat u terug naar een maandelijks herbehandelingsschema.
 
Vectra 3D kunt u kopen bij DocVet, wij hebben de volgende soorten in onze webshop:

Vectra 3D 4-10 kilogram
Vectra 3D 10-25 kilogram
Vectra 3D 25-40 kilogram
Vectra 3D > 40 kilogram


Voor een optimale anti-vlooienbehandeling raden wij aan om u hond maandelijks te behandelen.Er zitten drie pipetten in een verpakking, uw hond is voorlopig goed beschermd!

Tip! Wij raden aan uw hond met een Vectra 3D behandeling gelijktijdig te ontwormen, omdat vlooien lintwormen kunnen overbrengen.