X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Frontline kat combo spot-on 3x0,5 ml
Combo Spot-on Kat 3 pip.

Frontline Combo Spot-on Kat 3 x 0,5ml. Bevat Fipronil en Methopreen. Helder amberkleurige oplossing.

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 14,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


Frontline Combo Spot-on Kat 
Voor een effectieve ontvlooiing behandeling voor uw kat gebruikt u Combo Spot-on Kat. Hiermee worden niet alleen vlooien bestreden, maar ook teken en luizen! Het middel zorgt ervoor dat uw kat niet meer gebeten wordt en dat er geen nieuwe eitjes meer gelegd worden. Uw kat is gedurende 4 weken beschermd voor herinfestatie. Na deze periode raden wij een nieuwe behandeling aan. Door een maandelijkse behandeling met Frontline Combo Spot-on Kat is uw kat optimaal beschermd!

Frontline Combo Spot-on Kat 3 pipetten
Behandelen tegen vlooien is zeer eenvoudig met de Frontline Combo Spot-on Kat pipet. In één pipet zit exact de hoeveelheid (0,5 ml) die uw huisdier nodig heeft om vier weken lang beschermd te zijn. U brengt de Frontline Combo aan op de intacte huid, in de nek tussen de schouderbladen. In een Combo verpakking zitten drie pipetten waardoor uw kat het komende kwartaal weer jeukvrij doorkomt. Wij hebben ook een voordeelverpakking met zes pipetten in ons assortiment!


- Doodt vlooien, teken en (bij de kat) bijtende luizen
- Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien
- Doodt vlooien op uw kat en beschermt tegen herinfestatie gedurende 4 weken.
- Doodt vlooien op uw fret en beschermt tegen herinfestatie gedurende 4 weken.
- Inhibeert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien (gedurende 6 weken bij de kat), en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van het behandelde dier gedurende dezelfde periode.
- Doodt teken op uw kat en beschermt tegen herinfestatie tot 2 weken.
- Doodt teken op uw fret en beschermt tegen herinfestatie tot 4 weken.
- Doodt bijtende luizen op uw kat.
- Kan bij katten gebruikt worden als onderdeel van een programma ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).

Frontline Combo  Spot-on Kat werking

Fipronil en (S)-Methopreen zijn de belangrijkste stoffen die zorgen voor de effectieve Frontline Combo werking. Deze werkzame stoffen worden onder anderen ondersteund door de hulpstoffen Butylhydroxyanisol (E320) en Butylhydroxytolueen (E321). Voor een uitgebreide productspecificatie van Combo Spot-on Kat en om de werking te begrijpen kunt u altijd de bijsluiter raadplegen.

Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen:
Helder amberkleurige oplossing met:
Fipronil 50,00 mg
(S)-Methopreen 60,00 mg
Butylhydroxyanisol (E320) 0,10 mg
Butylhydroxytolueen (E321) 0,05 mg
Excipiens q.s

Frontline Combo Spot-on Kat bijsluiter

In de Frontline Combo Spot-on Kat bijsluiter kunt u naast de productspecificaties ook alles lezen over het gebruik van dit middel. U kunt de Combo namelijk niet alleen voor uw kat gebruiken, maar ook voor fretten! Wij raden u aan om bij twijfel contact op te nemen met uw dierenarts. De Frontline Combo Spot-on Kat bijsluiter is namelijk een leidraad en kent de specifieke kenmerken van de gezondheid van uw kat (of fret) niet. 

Voor bijsluiter: zie bijlage!

Frontline kat kopen

U kunt anti-vlooien middelen zoals Frontline Combo Spot-on Kat voordelig online kopen bij DocVet. Wanneer u Frontline kat bij ons koopt profiteert u van een scherpe prijs!