nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Adaptil Spray
Adaptil Spray 60ml

Adaptil Transport Spray 60ml

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Vermindert stress, angst en daarmee samenhangend asociaal gedrag bij alle hondenrassen. Adaptil helpt honden angsten en stress te overwinnen en de reisangst te verminderen.

Honden zijn sociale dieren en kunnen last hebben van verlatingsangst, wat leidt tot ongewenst gedrag dat zich uit in onrust, overmatig janken en blaffen en destructief kauwen en de vervuiling van het huis.

Het feromoon in Adaptil bootst de eigenschappen na van de natuurlijke feromonen van het zogende vrouwtje. Door dit signaal van comfort na te bootsen, helpt Adaptil bij het verlichten van angst- en stressgerelateerde symptomen bij de puppy en volwassen hond.

Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.) 10% spray kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het geschikt is om op beddengoed, auto's, reiskooien en natuurlijk thuis te spuiten.

Gebruik in auto's om reisangst en reisziekte tegen te gaan, binnenshuis om in een nieuw huis te gaan wonen, bij nieuwe eigenaren, verblijf in kennels of verdriet bij verlies van een metgezel.

Adaptil heeft geen geur en is voor mensen geurloos als het droog is.