X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Prac-tic-(Novartis)

Gedurende minimaal vier weken is Prac-tic effectief tegen vlooienbesmettingen. Ook heeft het gedurende deze periode een aanhoudende effectiviteit tegen teken. Kijk goed naar het gewicht van uw hond, Prac-tic is er namelijk voor grote en kleine honden. Wij raden aan om uw hond tegelijk te ontwormen wanneer u behandeld tegen vlooien. Deze kunnen namelijk lintwormen overbrengen. Andere diergeneesmiddelen voor uw hond besteld u eenvoudig mee in de webshop van DocVet.Prac-tic hond

Zoals gezegd is Prac-tic er voor de grote hond en de kleine en alles wat daar tussenin zit. Het lichaamsgewicht is belangrijk voor een correcte dosering van de werkzame stof pyriprole. Weegt uw trouwe viervoeter tussen de 2 en 4,5 kg, dan volstaat de xs verpakking. Heeft u een grote loebas van 22-50 kg dan heeft u Prac-tic L (grote hond) nodig. Voor uw kat dient u speciale ontvlooiing voor de kat te gebruiken. Diergeneesmiddelen voor uw kat bestelt u net zo voordelig in onze webshop als de diergeneesmiddelen voor uw hond!

Let op!Het middel niet toedienen aan puppy's onder de acht weken of aan honden die onder de 2 kg wegen!
 

Prac-tic pipet

U kunt uw hond eenvoudig behandelen tegen vlooien en teken met de Prac-tic pipet. Toedienen van het middel is hiermee ontzettend makkelijk. Scheidt de haren van de vacht tussen de schouderbladen zodat de huid zichtbaar wordt, en knijp de prac-tic pipet leeg op de intacte huid. Wanneer u het middel aanbrengt tussen de schouderbladen kan uw hond het middel er niet af likken. Denk eraan om uw hond niet te aaien over de behandelde plek. Ook is het af te raden om uw hond na de behandeling te laten zwemmen of nat te maken, hierdoor gaat de vacht namelijk aan elkaar kleven. Gebeurt het toch dan zal het na 24 uur verdwijnen.
 

Prac-tic werking

De aanbevolen minimum dosering is 12,5 mg/kg lichaamsgewicht pyriprole, overeenkomend met 0,1 ml/kg lichaamsgewicht Prac-tic spot-on oplossing. Wanneer u deze hoeveelheid aanhoudt zal de Pract-tic werking optimaal zijn. Daarbij is het belangrijk dat u binnen iedere gewichtsklasse de totale inhoud van de pipet van de juiste grootte gebruikt. Op die manier heeft u de exacte dosering voor een optimale Prac-tic werking. Voor een effectief anti-vlooien beleid zit u goed bij DocVet!
 

Prac-tic kopen

Heeft uw hond last van vlooien? Dan is het raadzaam om Prac-tic te kopen en uw hond hiermee te behandelen. Niet alleen bestrijdt u deze vervelende parasiet met dit effectieve anti-vlooien middel, maar ook andere nare beestjes zoals teken weert u hiermee. Voorkom een vlooienplaag en bestel uw diergeneesmiddelen voor u hond in onze webshop. Bij DocVet kunt u online zeer voordelig Prac-tic kopen. Niet alleen zorgen wij voor scherpe prijzen, maar ook zorgen wij voor een snelle levering!